2014. február 22., szombat

ZSUCINAK NÉVNAPRA

A barátnőmnek készítettem a névnapjára ezt a kis csokis könyvet.Imádja a munkáimat és mindig nagyon hálás érte,mert látszik az arcán az öröm.Így mindig nekem is öröm megalkotni a számára .Mikor elvittem neki ott voltak nála a barátai és egyből megmutatta az új ajándékát amire a többiek is rácsodálkoztak.Sőt még jobban örült mikor megmondtam neki,hogy ezzel az ablak sablonnal még senkinek nem alkottam semmit,ő az első:-)) Nézzük mit csináltam :-)


2014. február 14., péntek

VALENTIN NAPRA PÁLCÁK :-)



Valentin napra készítettem ezeket a pálcán lévő szíveket a kollégáimnak.Egyszerű de nagyszerű,marcipán csoki szívecske van rajta :-) Mindegyik megtalálta a párját. Amelyik meg  nem az így járt, valószínűleg nem is tartott rá igényt a gazdája.Íme:






2014. február 10., hétfő

VALENTIN NAPI MINI ALBUM


Ez a kis album egy nagyon kedves ajándék lesz Valentin napra. Olyan jó érzés volt látni,hogy a feleség még 30 évnyi házasság után is így gondol a férjére és természetesen ő is sokat kap a férjétől csak más formában .
Így kéne minden kapcsolatnak működnie,felelősséget vállalva,szeretetben (amikor a szerelem már el is múlik) és kéz a kézbe, szeretni egymást!!! :-) Úgyis olyan rövid az élet!! Ez az album mini albumok kategóriájába tartozik,bár picit nagyobbra  méreteztem, hogy minden beleférjen. :-). Ez a domborító mappa új kincs a számomra. :-)Olyan elegáns szerintem így is, hogy vágnom kellett .Engedélyt kaptam az album teljes megmutatására :-)




DOBOZKÉPESLAP 6

Már elég régen nem készítettem ilyen dobozkát,de emlékszem mikor az elsőt megláttam egy külföldi oldalon tejesen beleszerettem,Akkor semmilyen infóm nem volt az elkészítését illetően,volt 2 fotó róla és "na csináld meg" :-)) De annyira tetszett,hogy addig agyaltam rajta amíg megalkottam :-) Azóta is oda vagyok érte,mert olyan mutatós :-) Ezen dobozka egy nyugdíjas búcsúztatóra készült amibe vásárlási utalvány és némi ékszer kerül majd. Íme lássuk a képeket :-)

2014. február 5., szerda

Dobozok 2014.

Elkészültem a következő garnitúra dobozokkal :-)
A nagy óra az Marianne Design sablon  felette pedig 3D -s az óra a gyönyörű-nevezzük- liliommal. :-)