2013. augusztus 22., csütörtök

40. SZÜLETÉSNAPRA FÉRFI FOTÓALBUM

Egy nagyon kedves régi ismerősöm keresett meg,hogy készítsek a párjának egy meglepetés albumot.Ilyenkor mindig izgalmas a várakozás,vajon mit is fog hozzá szólni. :-)
Az egész albumot én készítettem a gerincétől elkezdve az oldalakon át.. Ami új és nagyon örülök neki,hogy a külső szövet borítót  szépen,pontosan át tudtam lyukasztani,így sikerült beleépíteni  az akasztót amire felkerült egy családi ereklye (a nagymama örökség  fűzére) A lapok 24x 19 cm-esek és kronológiai sorrendben vannak.Amikor először megmutattam Ancinak mit ,hol talál és mi hová van eldugva benne nagyon figyelt,hogy megjegyezze,majd a végén  kértem,hogy most ő mutassa be nekem az albumot :-) és igen csak erősen próbára tette a memóriáját. Jót nevettünk együtt-" ezt még gyakorolnia kell" és azt mondta: "húúú ez lesz 1 óra mire végig nézi majd Gyula és mindent megtalál benne" :-)) Boldog Szülinapot  innen is Gyula! Hajrá FLP! :-))
Nézzük az albumot!
A részletek:

Jujjj,hát igen  érdekes és borzalmas volt ezzel az oldallal dolgozni :-))



2013. augusztus 18., vasárnap

ÓVÓNÉNINEK

A kolléganőmnek készítettem,mivel a kislánya elbúcsúzott a bölcsiből és az óvónéni is nyugdíjba ment. Ebből az alkalomból készült eme kis dobozka :-)A doboz  mérete 10x10 cm.Amit felhasználtam Spellbinders sablonok,szalag, milton kapocs,bordűr lyukasztó,tintapárna, mini rózsa, scrapbook papír,ragasztó.
Remélem szép emlék lesz ! :-)
Íme a doboz:


2013. augusztus 7., szerda

DOMI ALBUM GERMANY

Lányom barátnőjének készítettem külföldre ezt a mini albumot ( 15x15 cm) , mert  először  tett látogatást szép fővárosunkba és együtt hepajoztak :-)) Minden nap egy dupla oldalon került megörökítésre, eldugva benne a sztorikat.Szerettem  volna kiemelni a magyarságot ezért megjelentek a magyar színek is . :-)

















2013. augusztus 4., vasárnap

40 ÉVES NŐI EGYEDI FOTÓALBUM

Készítettem egy nagy albumot Szuzunak aki 40. szülinapjára kapja ezt az alkotásomat :-)
Nagyon szeretem ezt a papírt,mert jól lehet vele dolgozni és nagyon elegáns is.Mivel karikával fogtam össze készítettem egy dobozt  is ami a csomagolást "szolgáltatja" :-) Készíttetem hozzá egy ajándék tortát természetesen ugyan abból a papír készletből. Isten éltessen Szuzu!! :-))
Megszámoltam,mert kíváncsi voltam rá,hogy hány féle sablont használtam fel mire eme alkotásom létre jött és a bűvös szám kereken 30!!!
Az album mérete 20 cm x 20 cm


Akkor lássuk az albumot!



Nézzük az oldalak részleteit :-)