2012. február 27., hétfő

MEGÉRDEMELT JUTATOM CIGI LESZOKÁSRÓL

Egy aranyos, fiúcska fodrász  tanulómnak készítettem ezt a kis meglepit!
Ugyanis 2011.szeptemberben kiírtam egy versenyt az osztályokban,hogy aki leszokik a cigarettáról az kap tőlem valami kis meglepetést.(Én magam is gyűlölöm a cigarettát)Nagyon büszke vagyok az Istvánra,mert a 4 osztály közül egyedül neki sikerült!!!(már fél éve :-)
Ezt készítettem neki a más meglepetés mellé.Remélem örül neki és megőrzi emlékként,hogy soha ne gyújtson rá!!Boldog vagyok,hogy legalább 1 fiatalt "megmenthettem" a büdös  és káros cigitől!! :-))) Ilyennek alkottam meg:
Amit felhasználtam: Bo Bunny papír,barna karton,Rayheres pöttyös szalag, barna szatén vékony szalag,srasszkő,Marianne Design sablonok,ragasztók,fém figurák(fésű olló)Spellbinders, vékony,gombos domborító mappa, öntapadós fél gyöngy.
A közeliek és nyitva:
Ez a fotó van a Dale Carnegie idézet hátoldalán,köszönöm Nicy lányomnak aki szenzációsan összephotoshoppolta.



2012. február 23., csütörtök

KÖR ALBUM SZÜLINAPRA JUDITNAK


Ismét készítettem egy mini köralbumot. A kolléganőm annyira örömet akart szerezni a barátnőjének ,hogy elhatározta,hogy összeszed néhány fotót!A kérés ugyanaz volt,"ütős és síros" legyen,valamint zöldes színű.Nehogy azt gondolja valaki is,hogy itt (screppeléskor) folyton sírunk és nyavalygunk :-)) Akit egyszer mélyen megérintett a dolog és átérzi a súlyát az tudja miről beszélek :-))Szinte nap,mint nap átélhetem a meghatódottság pillanatait örök emléket hagyva magam után!Hálásan köszönöm Vikinek,hogy közreműködött benne :-)
Úgy volt,hogy Judit az ünnepelt holnap reggel kapja meg a szülinapján az albumot de Vikikém annyira izgatott volt,hogy nem bírta ki és meglepte ma este a barátnőjét. :-)Épp a Facebookon szörföltem mikor jött az üzenet idézem: "köszönöm gyönyörű az ajándék :)meg is siratott a Viki rendesen!" "Megyek is kifújom az orrom mert olyan a szemem is a sírástól mint a bagzó nyúlnak:)" Hát így történt az eset és ez nekem ismét elég volt !!:-))
Viszont nézzük milyen is lett az album. Amit felhasználtam:Scrappapír,fotókarton.Marianne Desing sablonok,öntapadós félgyöngy, organza és szatén vékony és vastagabb szalag, fém figura pillangó, akril festék,antik lakk,chipboard, sk virágok,két oldalas ragasztó,Karen Marie folyékony ragasztó,milton kapocs,tintapárnák.Spellbinders sablonok, glitteres ragasztó,Martha Stewart lyukasztó, strassz, 3D  ragasztó ,matrica és csipke.
A borítót itt is akril festékkel festettem,antik lakkal repesztettem.A nagy rózsát saját magam készítettem.Körbe a csipkét húzottan ragasztottam fel.Nézzük a részleteket és a közeli képeket!
Az első oldalpár:
Természetesen itt is a szalagokkal ellátott kommentcímkéken idézetek vannak.


A második oldalpár:


A harmadik oldalpár:  
Itt egy igazi és papír kulcs is került az oldalra ami "nyitja" a boros pincét :-)))
A negyedik oldalpár:




Az ötödik oldalpár:


2012. február 20., hétfő

KÖR ALBUM SZÜLINAPRA TIMINEK

Egy aranyos kis kolléganőm kért meg,hogy a sógornőjének készítsek egy szülinapi meglepetés albumot.Az volt a kérése,hogy barna színű legyen és  sírjon a csaj mikor megkapja!:-) Remélem elértük a célját !
Amit felhasználtam Bo Bunny papír,fotókarton.Marianne Desing sablonok,öntapadós félgyöngy, organza és szatén vékony és vastagabb szalag, fém figura(csizma és martini felirat,zicherei tű,virág közép), akril festék,antik lakk,chipboard, sk virágok,két oldalas ragasztó,Karen Marie folyékony ragasztó,milton kapocs,tintapárnák.Spellbinders sablonok, glitteres ragasztó,Martha Stewart lyukasztó, strassz, zsugor fólia,3D  ragasztó.
Nézzük milyennek is alkottam meg.

A borítóján a hölgy kezdő betűje látható "T" ami Rayheres chipboardból készült. Akril festékkel festettem,majd antik lakkal kentem és repesztettem végül megkapta a barnás színt.Szilikon nyomdával nyomdáztam rá.
Az első oldalpár:
A szalaghalmazok kihúzható komment címkéket rejtenek ahol is idézetek vannak.
A második oldalpár:
A címhez találtam egy kis fém martini bilétát ami úgy gondoltam passzol ide,bár közel sem biztos,hogy ilyentől van a kissé pityókás állapot :-)))

A harmadik oldalpár:
Mivel a Bo Bunny papír órája adta a lehetőséget,így forgatható mutatót készítettem  a közepébe :-)



Szeretem ezt az idézetet,olyan lelkesítő és megható :-)

Negyedik oldalpár:
A Magna Hobbyban találtam ezt a fém zicherei tűt és nagyon megtetszett ide.

Az ötödik oldalpár:
Az elmaradhatatlan "védjeggyel" ellátott oldal:  HANDMADE :-)
Nem rég ismertem meg Éva barátnőm jóvoltából a zsugorfólia használatát. Nagyon jó móka,tetszik ahogy a kivágott alakzat  hő hatására összezsugorodik :-) Így került ide ez a pillangó ami alapjáraton egy Joy sablonból való.(a legalsó)



A hátlap:
Nagyon Boldog Születésnapot kedves Timi!
Majd elmeséled,hogy tetszett!! :-))